DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Prezentare Cătălin

Cine sunt eu ?

Catalin Prodan

De când mă știu mă ocup de afaceri, în toate formele a ceea ce reprezintă conceptul de creștere și dezvoltare a companiilor. Se înțelege deci, că sunt pasionat de dezvoltarea afacerilor.

Am studiat “Afaceri Internationale”, am lucrat și m-am antrenat în companii multinaționale cu management performant. Am dezvoltat de la zero afaceri personale în diferite domenii; știam ce trebuia să fac și cum să fac.

În urmă cu nouă ani am ajuns la concluzia că nu este suficient să dezvolt o afacere doar doi trei ani. Îmi doream un sistem prin care afacerea mea să funcționeze fără mine și cu creșteri constante pe termen lung. Am abordat dezvoltarea personală și antreprenorială dar ce aplicam nu funcționa cum doream. Am început să citesc cărți, să caut mai multe studii și să merg la cursuri de specializare pentru Programe Unionale, dezvoltarea afacerii, controlul afacerii, vânzări și profituri mai mari, marketing și diferențiere, comunicare, negociere și persuasiune. În scurt timp am ajuns să mă specializez alături de unul din cei mai buni business coach din lume și informațiile pe care le-am găsit mi-au schimbat radical viața și viziunea asupra dezvoltării afacerilor. Am învățat tehnici de creștere a afacerii folosite de cea mai mare companie de business coaching din lume.

Experienţa şi cunoştinţele pe care le-am dobândit mi-au conferit expertiză pentru a putea lucra în programe de creştere  şi  finanţare a afacerilor cu Fonduri Unionale.

Înarmat cu tehnici  simple dar puternice,   în câteva luni am  reuşit să creez o  metodologie eficientă pentru accesarea fondurilor europene şi să-mi construiesc propria afacere de la zero.  Aşa a luat naştere LEADERS CONSULTING BUSINESS, prima firmă de accesare a Programelor Unionale din Dobrogea care foloseste în sistemele de consultantă, metodologia ce are la bază tehnici de crestere  a afacerii folosite în cea mai mare companie de business coaching din lume.

Patru luni am încercat să îmi vând serviciile, dar fără succes. Chiar înainte să decid să închid firma, am reuşit să semnez (unul câte unul)  primele cinci contracte de consultanţă. Acum, împreună cu întreaga echipă  reuşim să depunem  peste 20  de proiecte la o singură sesiune. Dosarele pe care le depunem, în peste 88% din cazuri obţin  finanţarea. Am testat foarte multe metode  care au funcţionat şi  multe care nu au funcţionat. 

În acest moment, suntem firma care  oferă  cea mai bună soluție de pe piață şi  suntem  printre cei mai  apreciaţi dezvoltatori de afaceri cu Fonduri Unionale din ţară. Am fost numit de partenerii din România: Dezvoltatorul de Afaceri cu Fonduri Nerambursabile

Crezul meu

Fiecare afacere are potențialul ei de dezvoltare, trebuie doar să fi capabil să oferi suport și să pui în valoare resursele ei.

Slogan personal:

LOVE BUSINESS DEVELOPMENT !

Părerea mea despre finanţe:

Finanțe <<< Finanțări - Investiții - Afaceri >>>: Cu toții suntem interesați de acest subiect - mai ales în zilele noastre. Avem și bătăi de cap deoarece este un subiect dureros și complex. Este destul de dificil să găsești timp să te informezi asupra ultimelor știri financiare sau investiții de succes. Aici însă intervenim noi, finanțele fiind o pasiune mai veche de a noastră. Indiferent dacă vă preocupă investițiile cu Fonduri Unionale sau altele vă putem oferi cele mai eficiente soluții, într-o listă completă de opțiuni. Totul se va desfășura competent, cu răbdare și profesionalism.

În ce nu cred ?

Nu cred în probleme fără soluții. Obisnuesc să spun în întâlnirile mele că orice problemă are cel puțin o soluție de rezolvare. Fiecare dintre noi (companii sau proprietari de afaceri) suntem diferiți și de aceea nu cred deloc în rețete universale bune la toate.

Hobbyuri:

Soția, afacerile, cititul, fotbalul şi călătoritul.

Valori personale:

Sunt un familist convins și cred în echilibrul dintre viața de familie și business. Împreună cu frumoasa mea soție, Caterina, avem o fică şi mă consider un om împlinit.

Sunt creştin și îi datorez lui Dumnezeu tot ceea ce am.

Cred în reforma României începută de Domnitorul A.I. Cuza și lupt în fiecare zi să las o lume mai bună copiilor noştri. Cred că împreună putem să facem lucruri mărețe păstrându-ne integritatea în proces.

Cătălin în firma ta >>>>