DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Tehnici de creștere a afacerii

Tehnici de creștere a afacerii

De acest program se ocupă Cătălin Prodan, unul din cei mai pasionați oameni din industrie. Folosește sistemul de creștere a afacerii, folosit de cea mai mare companie de business coaching din lume. Temele abordate sunt: controlul afacerii, diferențiere și marketing, vânzări, fidelizarea clienților.

Nu este vorba de o formulă ascunsă pe care am inventat-o noi ci de strategii simple construite pe ani și ani de studii și experiență în creșterea afacerilor. Punând aceste informații în slujba afacerii tale, vei crește producția/serviciile sau chiar le vei dubla. Facem împreună cu tine strategia pentru dezvoltarea afacerii. Vei învăța cum să crești afacerea pe termen lung.

Dezvoltarea afacerii va fi o joacă pentru tine, pentru că, vei învăța tehnici simple dar puternice ce te vor ajuta să construesti “o firmă comercială și rentabilă care funcționează fără tine”. Vei avea libertatea pe care ți-ai dorit-o atunci când ai deschis afacerea. Vei avea mai mult timp liber pentru tine, pentru familia ta și mai mulți bani pentru firmă, angajați și dezvoltare. După 2-3 ani, afacerea va funcționa fără tine.

Programul de dezvoltare a afacerii se derulează prin întâlniri săptămânale sau 1 la 1 prin video-conferință. În aceste întâlniri vom stabili împreună cele mai bune strategii de creștere a afacerii. Programul are în medie o durată de aproximativ 6 luni.

Dacă dorești să te ajut să construiești o fundație solidă a companiei, te rog să mă contactezi la . O să fac analiza firmei tale, după care îți spun ce departamente trebuiesc îmbunătățite.

Acest program a fost creat exclusiv pentru clienții noștri care știu ce vor de la afacerea lor și pe lângă obținerea finanțărilor își doresc și atingerea anumitor ținte propuse.