DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Despre Noi

LEADERS CONSULTING BUSINESS este prima companie de accesare a Programelor Unionale din Dobrogea care foloseste în sistemele de consultantă, metodologia ce are la bază tehnici de crestere a afacerii folosite în cea mai mare companie de business coaching din lume.

Compania LEADERS CONSULTİNG BUSİNESS este rezultatul a cinci ani de activitate în care am acumulat peste 10.000 de ore de experienţă în domeniul Fondurilor Unionale. Implementăm proiecte în toate regiunile din România punand la dispozitia antreprenorilor 80% din servicii gratuit în vederea dezvoltării companiilor prin Programe Unionale.

We LOVE BUSINESS DEVELOPMENT !

Din acest motiv avem unii dintre cei mai pasionaţi consultanți, recunoscuți și certificați pe plan național și internațional, din domeniul dezvoltării afacerilor cu Programe Unionale care înlesnesc absorbția fondurilor nerambursabile de care este nevoie.

Pentru obținerea Finanțărilor Unionale echipa LeadersConsultingBusiness a testat foarte multe metode care au funcționat și multe care nu au funcționat. Și în acest moment, după cinci ani de activitate în domeniu putem să îți oferim cea mai bună soluție de pe piață. Am fost numiți de partenerii din România: “Dezvoltatorii de Afaceri cu Fonduri Unionale”

În acest moment suntem printre cei mai apreciaţi dezvoltatori de afaceri cu Fonduri Unionale din țară, avem plăcerea să lucrăm cu companii din domenii precum industrie, agricultură, comerţ, sănătate, industrie alimentară, transport, turism…etc. Reușim să depunem peste 20 de proiecte la o singură sesiune. Dosarele pe care le depunem în 88% din cazuri obțin finanțarea. Și toate acestea pentru că am învățat cum să îi ajutăm pe clienții noștri să creeze proiecte de valoare.

Sloganul Leaders Consulting Business:
“MISIUNEA NOASTRĂ: SUCCESUL TĂU FINANCIAR !”

Mesajul lui Cătălin Prodan, Managing Partner la Leaders Consulting Business:

Catalin Prodan

“Cred cu tărie că la baza strategiei unei firme de investiții și consultanță trebuie să stea încrederea. În domeniul nostru de activitate încrederea este măsura succesului. Cu cât partenerii noștri au mai multă încredere în noi, cu atât compania noastră merge mai bine. Dezvoltarea noastră depinde de dezvoltarea lor.

Leaders Consulting Business s-a impus pe piață tocmai datorită acestei filosofii. Echipa noastră și-a demonstrat competența, oferind servicii de cea mai bună calitate. Am reușit astfel să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Cu deosebită considerație,
Cătălin Prodan
Managing Partner

Detalii despre Cătălin >>