DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Planul de Acțiune al Proiectelor de Top - Gratuit

Deși nu ne cunoaștem încă, probabil avem o pasiune comună: afacerile. Numele meu este Cătălin Prodan și sunt antreprenor, dezvoltator de afaceri și îi ajut pe cei care nu reușesc să obțină fonduri europene .

Începând cu luna iunie 2016 depunem o serie de proiecte la finanţare pentru antreprenori şi companii din diferite domenii de activitate precum producţie, industrie alimentară, industrie usoară, agricultură, construcţii, IT, energie, cercetare, proiecte publice ca să achiziţionăm cu fonduri nerambursabile utilaje, echipamente, … sau construirea unor hale de producţie.

Ai şi tu o afacere sau ai un proiect de dezvoltare în viitor? Te invit să facem gratuit analiza şanselor la finanţare.

Descărcă din bara laterală formularul Analiza Flash și trimite-l completat la office@finantarifonduri.ro ca să afli gratuit planul de acțiune pentru proiectul tău - SAU mă poți contacta telefonic la 0749.779.836 Cătălin Prodan.

Dacă ai mai participat la sesiunile de analiză şi evaluare, te astept cu drag să revii (să iei idei noi) şi să aplici recomandările noastre pentru obţinerea fondurilor nerambursabile.

Dacă e prima dată când auzi despre aceste sesiuni de analiză şi încă nu ne-am întâlnit, mi-ar plăcea să ne cunoaştem personal.

Adevărul este că nu ştiu dacă ai nevoie de ajutor sau nu, dar sunt sigur că îţi doreşti fonduri nerambursabile şi o afacere cât mai prosperă.

Dar hai să îţi spun câte ceva despre mine.

Sunt antreprenor. Deţin şi conduc două afaceri. Pe lângă provocarea de a accesa cât mai multe fonduri europene, îmi place să descopăr antreprenori hotărâţi să obţină finanţări nerambursabile, ca să le vorbesc despre greşelile comune în obţinerea fondurilor şi bune practici care i-au ajutat pe oamenii de afaceri de succes din România.

(începând cu luna mai 2016 se lansează o serie de programe cu finanțare nerambursabilă)

Vreau să te invit să îți fac gratuit evaluarea proiectului în care prezint planul de acțiune, după o metodologie care a adus rezultate excelente pentru companii de succes din România .

Obișnuiam, sincer, să fiu sceptic la astfel de invitații, pentru evaluarea proiectului gratuit. De aceea, te înțeleg dacă și tu ești sceptic.

De fapt, chiar mă bucur, pantru că scepticii sunt oameni care apreciază valoarea atunci când o văd (chiar și atunci când este gratuită. Apropo, evaluarea e gratuită cu un motiv, pe care ţi-l spun imediat.

Până atunci, vreau să fiu transparent și să îți spun: nu știu ce fel de provocări ai în afacerea ta.

Poate lipsa surselor de finanțare, echipamente/utilaje depășite sau lipsa unui spațiu de producție … Tu ști mai bine ca mine.

Ce știu, însă, este cum funcționează fondurile nerambursabile din România și ce te ajută ca să intri în posesia finanțării.

Am fost nevoit să studiez până am descoperit o metodologie care funcționează, iar apoi am pus-o în practică în România, timp de cinci ani.

În acest interval, peste 300 de firme au apelat la metodologia mea, iar cei care au aplicat informațiile au obținut fonduri nerambursabile.

Iată ce ne-a spus Nită Vasile, proprietarul unei afaceri:
"Domnilor, acestea sunt achizițiile pe care vreau să le fac, nu mă interesează ce faceți și cum faceți, tot ce îmi doresc este să vă încadrați în bugetul stabilit și să-mi obțineți fonduri nerambursabile pentru investiție".

Rezultate

Valoare totala a proiectului: 350.000 euro (fǎrǎ TVA)
Durata: Finanţare obţinutǎ în ~ 6 luni
Punctaj: 89 de puncte din maxim 100
Implementare: 5 luni (achiziţie utilaje pentru confecţii textile)
Fonduri nerambursabile: 245.000 euro

Analiza eligibilităţii proiectelor o facem periodic în sesiuni de câte 14 zile. În acest interval, evaluarea sanselor de succes pentru proiectul tău dureazǎ 48 de ore şi o facem gratuit. Mǎ rog, nu e chiar gratuit, pentru cǎ investeşti timpul tǎu, care ştiu cǎ e preţios.

Poate că te întrebi: dece să investesc 30 minute din timpul meu?

Aș putea să îți ofer cel puțin 50 de motive, însă îți scriu doar principalele 3:

Această evaluare NU este o analiză teoretică, pentru că fondurile nerambursabile sunt practice. Teoria este în facultate. Dacă îți dorești finanțare nerambursabilă, probabil că vrei lucruri practice cu care să finanțezi investițiile fără întârziere. :-)

Vezi aici cum te poate ajuta și pe tine analiza făcută după o metodologie cu 88% rată de succes, așa cum i-a ajutat și pe alți antreprenori.

Descarcă formularul “Analiza Flash” apăsând aici şi trimite-l completat la - Primești gratuit în 48 de ore planul de acțiune pentru proiectul tău.

Aș putea să laud această metodologie până mâine , dar mult mai important este ce spun cei care au primit fonduri nerambursabile. Iată o mărturie:

Salut Cătălin,

Mi-am amintit că îți sunt dator. Îți sunt dator cu multe mulțumiri pentru că de fiecare data când eram gata să renunț, tu mi-ai oferit sprijin și totodată șansa să duc la următorul nivel dezvoltarea firmei. Ai obținut finanțarea pentru mine și m-ai ajutat să implementez proiectul. Acum mă bucur de creșterea capacității de producție, utilizând tehnologie de ultima generație. M-ai scutit de credite costisitoare, ba mai mult am rămas cu rezerve financiare. Acum sunt pregătit să înfrunt concurența și chiar pot onora contracte ( într-un timp scurt), pe care până acum le executam cu greu.

Îți mulțumesc mult!

Nită Vasile - Administrator www.tricotexbacau.ro

Cu cine vei lucra la întocmirea proiectului :

Vei descoperii mai multe detalii despre mine pe parcurs, însă acum îți scriu ce anume din activitatea mea de business și a echipei LeadersConsultingBusiness ne recomandă:

Ca să aplici, urmează paşii de aici (click) !

Descarcă formularul “Analiza Flash” şi trimite-l completat la ca să afli gratuit în 48 de ore planul de acțiune pentru proiectul tău - Pentru clarificări mă poți contacta telefonic la 0749.779.836.

Așadar, dacă finanțarea afacerii tale este o prioritate pentru tine, te contactez imediat ce primesc formularul.

Cătălin (care vrea sǎ-ţi identifice o soluţie de finanţare) Prodan