DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

GARANŢIA 100% si 200%

Serviciile noastre au la bază o experiență de ani buni de zile în obținerea Fondurilor Unionale și o relație bună de lucru cu toți clienții noștri (fiind unici în privința originalității) - vizând mereu succesul financiar. Ca firmă independentă de consultanță financiară îți vom recomanda doar pachetele de servicii - finanțări - benefice pentru afacerile tale. Nu suntem mulțumiți dacă nici tu nu ești mulțumit.

Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare firmă și persoană care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență plăcută și benefică. De aceea, toate serviciile noastre sunt create în funcție de necesitățile clientului.

Suntem convinși că vei obține doar beneficii folosind instrumentele noastre în accesarea Fondurilor Unionale și lucrând cu noi la creșterea afacerii. Deci, îți garantăm 200% că merită !

Dacă proiectul nu obține finanțare la sesiunea inițială (din cauza bugetului limitat al programului), îl actualizăm și îl redepunem la toate sesiunile în următorii 3 ani, fără costuri suplimentare (100% garantat).

Dacă la prima depunere, cererea de finanțare este refuzată pe criterii de formă sau conținut şi autoritățile anunță public că nu se mai redeschid alte sesiuni în următorii 3 ani pentru redepunerea dosarului, îți returnăm costul realizării proiectului (încă 100%). Noi nu îți promitem, îți garantăm. Practic investești fără nici un risc.

Pentru serviciul de construire și dezvoltare solidă a companiilor în parteneriat îți oferim 100% garanție. Dacă din orice motiv tu decizi în primele 60 de zile că acest parteneriat nu este bun pentru tine, ne oprim și nimeni nu pierde nimic. Nu sunt costuri în avans.

La toate serviciile noastre îți oferim garanție. De ce? Pentru că avem încredere în serviciile noastre. Investești fără nici un risc! Nu sunt litere mici, nici mesaje ascunse.