DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Lista de Proiecte

Echipa Leaders Consulting Business se mândreste că în cei 5 ani de activitate a dezvoltat proiecte, în diferite domenii, cu finanțare nerambursabilă acumulând experientă ce însumează peste 10.000 de ore în consultanţă.

Echipa noastră face o pasiune din a crește rata de succes a proiectelor. Am studiat îndelung și acum deținem mijloacele necesare monitorizării şi evaluării îndeplinirii condiţiilor detereminante ale succesului. În acelaşi timp, comunicarea eficientă şi transferul de expertiză din cadrul echipelor de proiect determină valoarea furnizată clienţilor noştri.


Infrastructura de afaceri

Leaders Consulting Business a asigurat managementul întregii strategii de dezvoltare incluzând analize diagnostic, studiu due-dilligence, management strategic şi financiar, controlling si budgeting.


Turism

În turism, calitatea infrastructurii de cazare și agrement pusă la dispoziția turiștilor certifică succesul afacerii. LeadersConsultingBusiness a adăugat valoare acestor activități prin finanțarea proiectelor dezvoltate:


IT & C


Dezvoltarea afacerilor


Construcţii


Industrie şi Servicii


Apă


Transport


Planificare urbană


Dezvoltare rurală

Proiectele realizate de echipa Leaders Consulting Business încurajează:


Ferme


Turism rural


Sănătate


Mediu