DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Business Partner

Business Partner

ÎŢI DOREŞTI O AFACERE PERFORMANTĂ CARE SĂ FUNCŢIONEZE FĂRĂ TINE ?

Leaders Consulting Business a lansat serviciul Business Partner - Programul de construire și dezvoltare solidă a companiilor în parteneriat.

Acest program conţine informaţii cheie despre cresterea afacerii şi a fost creat pentru antreprenorii care:

Lucrăm doar cu dezvoltatorii care au resursele necesare și care doresc să ajungă pe drumul cel mai scurt la țintele propuse (la success şi profit).

Programul de dezvoltare a afacerii se derulează pe durata a 6 luni, prin întâlniri săptămânale sau 1 la 1 prin video-conferință. În aceste întâlniri vei primi informații esențiale pentru creșterea afacerii, despre Controlul afacerii, Diferențiere și marketing, Mai mulți clienți pentru afacere, Fidelizarea clienților, Vânzări și profituri mai mari:

În parteneriat cu noi, dezvoltarea afacerii va fi o joacă pentru tine, deoarece vei învăța tehnici simple dar puternice ce te vor ajuta să construiesti “o firmă comercială și rentabilă care funcționează fără tine”. Vei avea libertatea pe care ți-ai dorit-o atunci când ai deschis afacerea. Vei avea mai mult timp liber pentru tine, pentru familia ta și mai mulți bani pentru firmă, angajați și dezvoltare. După 2-3 ani, afacerea va funcționa fără tine.

“Sunt nerăbdător să creștem firma ta la nivelul dorit de tine! Sau mai sus !?”

Cătălin Prodan

Vor fi 60 de zile de adaptare la sistemul nostru de lucru. Dacă din orice motiv decizi că acest parteneriat nu este bun pentru tine, ne oprim și nimeni nu pierde nimic.

Dacă dorești să te ajut să construiești o fundație solidă a companiei, te rog să mă contactezi la . O să fac analiza firmei tale, după care vom stabili împreună termenii parteneriatului.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce să faci, dar vrei neapărat să te consulti cu mine, contactează-mă la adresa de e-mail și te ajut să găseşti cea mai potrivită soluție.