DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Fonduri Europene 2014-2020

Servicii de elaborare a proiectelor

88% Rata de Succes a Proiectelor de Top

Cum să îți finanțezi afacerea în mai puțin de doisprăzece luni?

Dacă faci parte din acea categorie de întreprinzători care se implică direct în administrarea cu succes a afacerii , în cele ce urmează îți voi arăta cum să îți finanțezi afacerea cu peste 50% Grant prin Fonduri Unionale în mai puțin de 12 luni !

Nu este vorba de o formulă ascunsă pe care am inventat-o noi ci de strategii simple construite pe ani și ani de studii și experiență în elaborarea proiectelor pentru Fonduri Unionale

Cum am ajuns eu, de la o persoana care nu performa în afaceri, la unul dintre cei mai căutați dezvoltatori de afaceri cu Fonduri Unionale din România ?

În urmă cu aproximativ 9 ani am ajuns la concluzia că nu este suficient să dezvolt o afacere doar doi trei ani. Îmi doream un sistem prin care afacerea mea să funcționeze fără mine şi cu creșteri constante pe termen lung. Am studiat "Afaceri Internationale", am lucrat şi m-am antrenat în companii multinaționale cu management performant. Am dezvoltat de la zero afaceri personale în diferite domenii; ştiam ce trebuia să fac și cum să fac. Am abordat dezvoltarea personală și antreprenorială dar ce aplicam nu funcționa cum doream. Detestam faptul că tehnicile aplicate nu mă ajutau să performez în afaceri mai mult de 2-3 ani. Ajunsesem la concluzia că antreprenoriatul nu este pentru mine și am încercat să evit domeniul afacerilor. Mai târziu mi-am dat seama că orice aş face …, chiar și în viața privată trebuia să fiu un antreprenor excelent ca să gestionez succesul meu şi al familiei mele (pe mai multe generaţii).

Am început să citesc cărți, să caut mai multe studii și să merg la cursuri de specializare pentru Programe Unionale, dezvoltarea afacerii, controlul afacerii, vânzări și profituri mai mari, marketing și diferențiere, comunicare, negociere și persuasiune. În scurt timp am ajuns să mă specializez alături de unul din cei mai buni business coach din lume și informațiile pe care le-am găsit mi-au schimbat radical viaţa și viziunea asupra dezvoltării afacerilor. Am învățat tehnici de creştere a afacerii folosite de cea mai mare companie de business coaching din lume. Înarmat cu tehnici simple dar puternice, în câteva luni am reuşit să creez o metodologie eficientă pentru accesarea fondurilor europene şi să-mi construiesc propria afacere de la zero, ba mai mult, să îmi ajut clienţii să facă acelaşi lucru. Am fost numit de partenerii din România: "Dezvoltatorul de Afaceri cu Fonduri Nerambursabile".

În acest moment, suntem firma care oferă cea mai bună soluție de pe piață şi suntem printre cei mai căutaţi dezvoltatori de afaceri cu Fonduri Unionale din ţară. Dosarele pe care le realizăm, în peste 88% din cazuri obţin finanţarea. Împreună cu întreaga echipă reuşim să finanţăm peste 20 de proiecte la o singură sesiune, în timp ce alte firme de consultanţă închide sesiunile cu 4-5 proiecte. Și toate acestea pentru că am învățat ce informaţii să punem în proiect, nu să facem copy-paste.

Vreau să te pun în posesia acestor finanţări şi pe tine. Dacă conduci o companie și nu îți place să apelezi la credite bancare împovărătoare pentru dezvoltare, aceste Fonduri Unionale, te vor "salva", literar vorbind, așa cum s-a întâmplat și în cazul nostru. Dacă îți place să dezvolţi afacerea dar nu ești mulțumit de rezultatele firmei tale, aceste informaţii şi fonduri cu care lucrăm te vor ajuta să îți dublezi afacerea așa cum s-a întâmplat în cazul firmei noastre şi în cazul clienţilor noştri.

Ce spun cei care au primit finanțare deja cu aceasta metodologie ?

Ultimul client pentru care echipa noastră a pregătit dosarul și am obținut finanțare a crescut capacitatea de producție cu 40% și în sfârșit poate să onoreze comenzile contractate, în termenul cerut de partenerii lui. A fost cea mai mare creștere pe care am văzut-o la o firmă pe timp de criză economică … și toate acestea în doar 12 luni. Un client din Bacău pentru care am obținut finanțare ne-a trimis un email săptămâna trecută și mi-a spus:

Salut Cătălin,

Mi-am amintit că îți sunt dator. Îți sunt dator cu multe mulțumiri pentru că de fiecare data când eram gata să renunț, tu mi-ai oferit sprijin și totodată șansa să duc la următorul nivel dezvoltarea firmei. Ai obținut finanțarea pentru mine și m-ai ajutat să implementez proiectul. Acum mă bucur de creșterea capacității de producție, utilizând tehnologie de ultima generație. M-ai scutit de credite costisitoare, ba mai mult am rămas cu rezerve financiare. Acum sunt pregătit să înfrunt concurența și chiar pot onora contracte ( într-un timp scurt), pe care până acum le executam cu greu.

Îți mulțumesc mult!

Nită Vasile - Administrator www.tricotexbacau.ro

Un Client din Constanța a spus:

Excelent! Totul a decurs simplu și într-un mod profesionist ! Mi-a plăcut că nu a fost nevoie de efort suplimentar din partea mea. Am făcut o singură deplasare și aceea a fost la Autoritatea de Management pentru a semna contractul de finanțare. Acum echipa mea lucrează cu echipamente IT performante, echipate cu soft-uri de ultima generație. Pregătesc deja un nou proiect, pentru extinderea serviciilor.

Robert Roman - Administrator www.expert-tools.ro

Peste tot în țara pe unde dezvolt afaceri cu Finanțări Unionale feed-back-urile sunt fantastice. Unii chiar rămân fără cuvinte și spun doar “… perfect! : ) “

Am comprimat aceste informații care mi-au schimbat percepția asupra finanțărilor și, evident, și rata de succes, în metodologia pe care doresc să te invit și pe tine să o folosești.

Ce o să câștigi dacă alegi metodologia noastră de elaborare a proiectului

Ce o să pierzi dacă nu alegi metodologia noastră de elaborare a proiectului

După cum ai observat este vorba despre o metodologie care îţi va schimba complet afacerea

Clienții mei îmi plătesc peste 1.500 EUR lunar (+6% din valoarea proiectului) ca să le obținem finanțarea. Antreprenorii care folosesc metodologia testată deja, câstigă finanțări de zeci de mii, sute de mii sau chiar milioane de euro.

Noi, întreaga echipă, am avut nevoie de câțiva ani ca să învățăm această metodologie - tehnica de lucru şi am investit peste 10.000 EUR în cursuri, cărți, business coaching, training-uri.

Folosind această metodologie de elaborare a proiectului, vei avea acces la finanțare fără să aştepți câțiva ani şi fără să fie nevoie să plăteşti peste 10.000 EUR, deşi valoarea reală a finanțări poate să fie mult mai mare în cazul tău. De exemplu, dacă în acest moment vrei să investeşti 100.000 EUR în echipamente noi şi eu te voi ajuta să obţii finanțare cu grant de 60%, ai acoperii investiţia de 10.000 EUR.

Oferta noastră pentru tine şi firma ta !

Ca să poți folosi această metodologie nu trebuie să dai peste 10.000 EUR şi nici 1.500 EUR lunar. Poți avea aceste servicii plătind doar 0,8% până la 2% + tva pentru elaborarea proiectului. Doar 0,8 până la 2% + tva.

Restul de 3,2% până la 8% + tva din valoarea proiectului, plăteşti după primirea scrisorii de confirmare a finanţării.

Valoarea proiectului 0-60.000 euro 60.001-150.000 euro 150.001-350.000 euro
Elaborare dosar 2% 2-1.5% 1.5-0.8%
Onorariu pentru succes 8% 8-3.5% 3.5-3.2%

Onorariul nostru îl stabilim în funcție de complexitatea și valoarea proiectului, în conformitate cu un deviz aprobat de tine. Preţurile nu conţin TVA. Te rog să ne contactezi ca să îţi facem o ofertă personalizată.

De exemplu: Luăm valoarea proiectului de 100.000 euro ca să fie simplu de calculat.

I .Elaborarea Proiectului - 1,5%, adică 1.500 eur + tva - achiți la semnarea contractului.

II. Taxa de succes - 3,5%, adică 3.500 eur + tva - achiți după notificarea de acordare a finanțării

Notă: Investiția este 100% returnabilă prin fonduri europene și prin creșterea vânzărilor.

Practic, îţi decontăm 2500 euro (50%) sau mai mult (90%), din totalul de 5000 euro, în fuctie de grantul de care beneficiezi prin program . În final rezultă un cost al serviciilor de doar 2500 EURO+tva pentru întregul proiect.

Ba mai mult, dacă proiectul tău depășește valoarea de 500.000 euro, te rog să îmi trimiți un e-mail la și îți fac o ofertă și mai bună. Dar citește mai departe, pentru că partea mai bună vine acum.

În acest preț este inclusă pregătirea dosarului, consultanță 24 din 24, și implementarea proiectului. Vei primii proiectul în forma solicitată de autorități dar și în format electronic pe CD ca să poți folosi oricând informațiile din proiect.

Pe lângă toate aceste beneficii îți ofer încă doua motive pentru care nu ar trebui să întârzii să soliciți pregătirea dosarului. Achiți taxa de elaborare a dosarului și devenim consultantul tău unic pe toată durata de viață a proiectului. Da, exact, o taxă pentru toată durata de viață a proiectului. Dacă ai nevoie de asistenţă în perioada celor trei ani de monitorizare din partea autorităţilor, poţi solicita consultanţă fără să plăteşti

O taxă pentru care în acest moment îți oferim accesul gratuit la 80% din serviciile noastre.

  • Diagnosticul Eligibilității - GRATUIT
  • Identificarea Programelor de Finanțare - monitorizare personalizată a oportunităților de finanțare - GRATUIT
  • *Elaborarea proiectului - solicită oferta personalizată.
  • Implementarea proiectului conform legislației europene și decontarea grantului - GRATUIT
  • Asistenţă pentru 5 ani de monitorizare din partea autorităților - GRATUIT

Şi având în vedere că avem încredere în aceste metode și tehnici testate în peste 5 ani de activitate și știm sigur că este cea mai bună soluție din România, îți oferim garanție de satisfactie..

Dacă proiectul nu obţine finanțare la sesiunea inițială (din cauza bugetului limitat al programului), îl actualizăm gratuit și îl redepunem la toate sesiunile în următorii 3 ani, fără costuri suplimentare.

Dacă la prima depunere, cererea de finanțare este refuzată pe criterii de formă sau conținut şi autoritățile anunță public că nu se mai redeschid alte sesiuni în următorii 3 ani pentru redepunerea dosarului, îți returnăm costul realizării proiectului. Fără condiții și fără litere mici. O să te întrebăm doar două lucruri: ce nu ți-a plăcut la noi ca să îmbunătățim serviciile și unde îți virăm banii? Practic investești fără nici un risc.

După cum vezi, este o oportunitate fantastică. Din păcate însă, putem să susținem un număr limitat de proiecte. Așa că:

Descarcă formularul “Analiza Flash” apăsând aici şi trimite-l completat la . Primești gratuit în 48 de ore planul de acțiune pentru proiectul tău.

Așadar, dacă finanțarea afacerii tale este o prioritate pentru tine, te contactez imediat ce primesc formularul.

Îți mulțumesc că ai citit cu atenție și sunt nerăbdător să ne vedem.

Pentru clarificări mă poți suna la 0749 779 836 Cătălin Prodan.