DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Fonduri Europene 2014-2020

Servicii de elaborare a proiectelor

Leaders Consulting Business este prima companie de consultanță în Programe Unionale din Dobrogea și printre primele din România care a introdus pentru prima dată, servicii cu care operăm la nivel național, 24 din 24; prin sisteme electronice (video-conferință), on-line (pentru transmiterea documentelor), curier rapid (livrare în 24 ore) sau deplasări în teren.

Avem ca obiectiv principal susținerea organizației tale și dezvoltarea afacerii pe termen lung cu Programele Unionale. Vei crește producția/serviciile sau chiar le vei dubla cu finanțarea obținută.

Vom elabora proiectul, facilitându-ți accesul la instrumentele de finanțare nerambursabilă. În acest sens, suntem în permanentă legătură cu instituții românești și internaționale care finanțează prin programe specifice dezvoltarea diferitelor sectoare de activitate.

În cadrul acestui domeniu, principalele servicii pe care le oferim sunt:

Avem peste 88% rată de succes în obținerea finanțărilor nerambursabile pentru că am testat foarte multe metode care au funcționat și multe care nu au funcționat. În acest moment, după 5 ani putem să îți oferim cea mai bună soluție de pe piață.

Sediul nostru este în Constanța, dar lucrăm cu clienți din toată țara în obținerea finanțărilor nerambursabile, ajutându-i în implementarea proiectelor să își dezvolte afacerea.

Toate serviciile LeadersConsultingBusiness sunt însoțite de garanția satisfacției.

Detalii


Business Partner

Business Partner

A doua activitate a firmei constă în dezvoltarea afacerilor cu istoric sau de la zero.

Leaders Consulting Business este compania de consultanță în domeniul Finanțărilor Nerambursabile din România care folosește tehnici de creștere a afacerilor, folosite de cea mai mare companie de business coaching din lume.

Temele abordate sunt:

Oferim strategii de business pentru creșterea afacerilor, prin care vei învăța tehnici simple dar puternice ce te vor ajuta să construesti "o firmă comercială și rentabilă care funcționează fără tine”. Vei avea libertatea pe care ți-ai dorit-o atunci când ai deschis afacerea. Vei avea mai mult timp liber pentru tine, pentru familia ta și mai mulți bani pentru firmă, angajați și dezvoltare. După 2-3 ani, afacerea va funcționa fără tine.

Acest program a fost creat pentru clienții noștri care știu ce vor de la afacerea lor și își doresc atingerea anumitor ținte propuse, in scurt timp. Suntem firma care intră în parteneriat pentru creșterea afacerilor cu potențial de expansiune, indiferent de domeniu.

Detalii