DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Termeni si Conditii

FINANTARIFONDURI.RO este proprietatea societatii comerciale S.C. Leaders Consulting Business & Project Management S.R.L., denumita in continuare LeadersConsultingBusiness.

Utilizarea site-ului FINANTARIFONDURI.RO (incluzand vizitarea) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si LeadersConsultingBusiness, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea site-ului FINANTARIFONDURI.RO implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de LeadersConsultingBusiness., implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

[ Comunicari electronice ] Utilizarea site-ului FINANTARIFONDURI.RO (vizitare sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul FINANTARIFONDURI.RO. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

[ Politica de confidentialitate ] FINANTARIFONDURI.RO duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

FINANTARIFONDURI.RO se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). FINANTARIFONDURI.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

[ Copyright ] Tot continutul site-ului FINANTARIFONDURI.RO (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea LeadersConsultingBusiness si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe FINANTARIFONDURI.RO nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin FINANTARIFONDURI.RO sau LeadersConsultingBusiness , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze FINANTARIFONDURI.RO sau LeadersConsultingBusiness.

[ Legaturi ] Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe FINANTARIFONDURI.RO se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul , FINANTARIFONDURI.RO nu implica faptul ca societatea LeadersConsultingBusiness este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

LeadersConsultingBusiness nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul FINANTARIFONDURI.RO, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

[ Accesul la site ] LeadersConsultingBusiness garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul FINANTARIFONDURI.RO si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al LeadersConsultingBusiness .

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre FINANTARIFONDURI.RO prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

[ Descrierea serviciilor ] FINANTARIFONDURI.RO si LeadersConsultingBusiness  incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, LeadersConsultingBusiness nu garanteaza ca descrierea serviciilor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

[ Limitari ale responsabilitatii ] Site-ul www. FINANTARIFONDURI.RO si serviciile aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile", fara nici o garantie.

Societatea LeadersConsultingBusiness nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.

LeadersConsultingBusiness nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

LeadersConsultingBusiness nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de FINANTARIFONDURI.RO nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

[ Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii ] Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul FINANTARIFONDURI.RO si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea LeadersConsultingBusiness .

[ Modificari ] LeadersConsultingBusiness isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului FINANTARIFONDURI.RO , politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul FINANTARIFONDURI.RO are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre LeadersConsultingBusiness , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.