DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Testimoniale

Catalin Prodan

“Cred cu tărie că la baza strategiei unei firme de investiții și consultanță trebuie să stea încrederea. În domeniul nostru de activitate încrederea este măsura succesului. Cu cât partenerii noștri au mai multă încredere în noi, cu atât compania noastră merge mai bine. Dezvoltarea noastră depinde de dezvoltarea lor.

Leaders Consulting Business s-a impus pe piață tocmai datorită acestei filosofii. Echipa noastră și-a demonstrat competența, oferind servicii de cea mai bună calitate. Am reușit astfel să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Cu deosebită considerație,
Cătălin Prodan
Managing Partner

Ce spun cei care au dezvoltat afacerea deja cu Fonduri Unionale ?

Ultimul client pentru care echipa noastră a pregătit dosarul și am obținut finanțare a crescut capacitatea de producție cu 40% și în sfârșit poate să onoreze comenzile contractate, în termenul cerut de partenerii lui. A fost cea mai mare creștere pe care am văzut-o la o firmă pe timp de criză economică … și toate acestea în doar 12 luni. Un client din Bacău pentru care am obținut finanțare ne-a trimis un email săptămâna trecută și mi-a spus:

Salut Cătălin,

Mi-am amintit că îți sunt dator. Îți sunt dator cu multe mulțumiri pentru că de fiecare data când eram gata să renunț, tu mi-ai oferit sprijin și totodată șansa să duc la următorul nivel dezvoltarea firmei. Ai obținut finanțarea pentru mine și m-ai ajutat să implementez proiectul. Acum mă bucur de creșterea capacității de producție, utilizând tehnologie de ultima generație. M-ai scutit de credite costisitoare, ba mai mult am rămas cu rezerve financiare. Acum sunt pregătit să înfrunt concurența și chiar pot onora contracte ( într-un timp scurt), pe care până acum le executam cu greu.

Îți mulțumesc mult!

Nită Vasile - Administrator www.tricotexbacau.ro - Bacău

Un Client din Constanța a spus:

Excelent! Totul a decurs simplu și într-un mod profesionist ! Mi-a plăcut că nu a fost nevoie de efort suplimentar din partea mea. Am făcut o singură deplasare și aceea a fost la Autoritatea de Management pentru a semna contractul de finanțare. Acum echipa mea lucrează cu echipamente IT performante, echipate cu soft-uri de ultima generație. Pregătesc deja un nou proiect, pentru extinderea serviciilor.

Robert Roman - Administrator www.expert-tools.ro - Constanţa

Peste tot în țara pe unde dezvolt afaceri cu Finanțări Unionale feed-back-urile sunt fantastice. Unii chiar rămân fără cuvinte și spun doar “… perfect! : ) “