DESCARCĂ ANALIZA FLASH GRATUIT
Trimite-ne formularul analiza flash completat prin email şi primeşti GRATUIT în 48 de ore, PLANUL de ACŢIUNE pentru proiectul tău.

Valorile noastre:

Viziune

“Sprijinim capacitatea de absorbție a fondurilor unionale la nivel național pentru o dezvoltare durabilă a imm-urilor, printr-un proces eficient de pregătire a proiectelor.”

Misiune

Suntem o companie de consultanță în afaceri construită din oameni de succes, care se pregătesc continu pentru a aduce unelte eficiente în absorbția Fondurilor Unionale. Suntem interesați să dezvoltăm toate afacerile cu care intrăm în contact.

Serviciile noastre vor fi întotdeauna de cea mai înaltă calitate și vor oglindi profesionalismul echipei noastre.

Punem preț pe calitate nu pe cantitate și prin urmare, selectăm clienții pentru atitudinea lor și nu pentru mărimea sau capacitatea lor financiară. Aducem fiecare proiect la stagiul final astfel încât din client să te transformăm în partenerul și de ce nu prietenul nostru.

Vom aborda proiectele în așa fel încât să putem ajunge la obținerea finanțărilor, care să îți ofere câștiguri considerabile. Aceste câștiguri se vor materializa în profituri mai mari și prin creșterea companiilor cu efort financiar redus (granturi de minim 50% din valoarea totală a proiectului).

Sloganul Leaders Consulting Business
“MISIUNEA NOASTRĂ: SUCCESUL TĂU FINANCIAR !?”

Slogan Catalin Prodan
LOVE BUSINESS DEVELOPMENT !